С кои куриери извършвате доставките?

Saksiika.com доставя своите продукти с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. Доставката се съобразява с желанието на клиентите ни и предпочитаната от тях услуга. В 99% от случаите, клиентите ни описват желаната от тях куриерска фирма в полето предназначено като Адрес за доставка намиращо се във формата за приключване на тяхната поръчка. Допълнителна информация около методите на доставка можете да намерите в страницата ни с условията на доставка.

В цената на саксиите включена ли е подложната чинийка от снимката?

Да, всички продукти предлагани от Saksiika.com и изложени в сайта се доставят на клиентите ни с предназначената за тях подложна чинийка. Подложната чинийка към всяка саксийка е включена в цената и е неразделна част от нея. При саксии и сандъчета със съвременен – модерен дизайн и саксии от категория самополивни, подложните чинийки са вградени в дизайна на саксията или сандъчето. Те също са неразделна част от поръчания от вас продукт и са включени в крайната му цена.

Предлагате ли опциите преглед и тест при доставка?

Saksiika.com гарантирано изпраща всички свои поръчки с опцията преглед. С нея, можете да разгледате поръчаните от вас продукти в присъствието на куриер и да приемете или откажете поръчката си. Опцията преглед и тест не се ползва в нашия случай, защото продуктите ни не го изискват. 🙂

За колко дни доставяте поръчките?

Всяка регистрирана поръчка на сайта www.saksiika.com, се обработва и предава за опаковане автоматично. Така, поръчките достигат до вас в рамките на 3 до 5 дни. Най-често, поръчките биват обработени в рамките на същия ден и доствени на клиентите ни още на следващия или по-следващия ден. Срокът на доставката зависи от натовареността на куриерските фирми и други непредвидени обстоятелства. Пример за такива са – Коледни празници, Черен Петък кампании и други.

С какво работно време работите?

Работното ни време в което обработваме поръчките ви е както следва:
Понеделник – Петък: от 09:00 до 19:00 часа.
Събота: от 10:00 до 12:30 часа.

Как да се свържем с вас?

Можете да се свържете с нас през страницата ни за контакти, тук >>

Или да ни пишете през Месинджър във Фейсбук от тук >>

0