Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.saksiika.com, автоматично се обработва и предава за опаковане в рамките на 3 до 5 дни. Най-често, поръчките биват обработени в рамките на същия ден и доствени на клиентите на следващия или по-следващия ден.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0888 756015 всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт.

Пратки до 1кг. – 4.08 лв.

Пратки над 1кг. до 20кг. – 0.41лв. за всеки следващ килограм

В цената за доставка допълнително ще се калкулира и таксата за наложен платеж в размер 1.2% от стойността на сумата за плащане според актуалните тарифи на куриерската фирма.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на посочената от него куриерска фирма – СПИДИ или ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително да се възползвайте от нея и да преглеждате пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ПОСОЧЕНИЯ ОФИС НА КУРИЕРА. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред представител на Куриера или в негов офис, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти със застраховка в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Това е и причината, да застраховаме продуктите при избрания от вас куриер. Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Спиди. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента.

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на saksiika.com

Благодарим Ви, за споделеното доверие и че пазарувахте при нас!

0